Navigace

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de

Obsah

JÍDELNÍČEK 26. 2. - 2. 3. 2018

 

Pondělí: 

slunečnicový chléb, šlehaná niva, salátová okurka, melta

polévka s játrovou rýží

zapečené luštěniny, zelný salát s řepou, šťáva citrón

chléb, medové máslo, jablko, čaj šípek

alergen: 1, 7

__________________________________________________________________________

Úterý: 

královský chléb, drožďová pomazánka, bílá ředkev, čaj jahoda

polévka z bretaňské zeleniny

vepřové maso v kapustě, barmbor, šťáva černý rybíz

kukuřičné lupínky, mléko, jablko

alergen: 1, 3, 7

___________________________________________________________________________

Středa: 

vanilkový puding, čaj lesní směs

kedlubnová polévka

kuřecí maso na žampionech, rýže, šťáva zahradní směs

chléb, tuňáková pomazánka, paprika, čaj šípek

alergen: 1, 4, 7

____________________________________________________________________________

Čtvrtek:

lámankový chléb, čočková pomazánka, mrkev, kakao

brokolicová polévka

nudle s tvarohem, mléko

chléb, celerovo sýrová pomazánka, čaj lesní směs

alergen: 1, 3, 7, 9, 11

____________________________________________________________________________

Pátek:

slunečnicový chléb, žervé, kedluben, bikava

kulajda

srbské rizoto, kyselá okurka, šťáva brusinka

chléb, máslo, jablko, čaj jahoda

alergen: 1, 7

____________________________________________________________________________

Celodenní pitný režim:

ovocné čaje, šťáva 

pitná voda s kolečky citronu a pomeranče

____________________________________________________________________________

Sestavila:

Dubšíková Drahuše - vedoucí stravování

Pražáková Miroslava - kuchařka               

Změna jídelníčku vyhrazena